HOBBYCHEF, Gastroblog, Gasztroblog, Gastroblogger, Gasztroblogger, Gastronomia, Gasztronómia, Kulinaria, Kulinária, recepies, recept

2018. január 3., szerda

Kocsonya

Kocsonya


Ez a kocsonya még karácsonyra készült, de akkora mennyiség volt, hogy még Újévre is maradt belőle. A fotókat még decemberben lőttem. Szerencsére olyan hideg volt akkor, hogy a teraszon, az asztalon lehetett tárolni a kocsonyákat. Bár három nagyméretű hűtőszekrényünk is van, de télen - főleg, ha sok kaja készül egyszerre, nagyobb mennyiségben - akkor jól jön ez a pót "hűtőszekrény".

Aki látogatja a blogomat, az tudja, hogy a csípős ételek híve vagyok, s nem lepődik meg a sok pirospaprika látványán.

Mivel már több alkalommal tettem fel kocsonyát a blogomra, ezért most nem írok receptet, de a fotók után elhelyeztem 3 linket.







Újévi kocsonya

Sertés kocsonya füstölt oldalasból

Februári sertés kocsonya


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése